Projecten

Bekijk hier enkele van onze succesvolle projecten.

Scanning van waaier en pomphuis

Het eerste project dat wij volbrachten, was het 3D scannen van een waaier en pomphuis. Met behulp van onze geavanceerde 3D-scanners konden we nauwkeurige en gedetailleerde reproducties maken, waardoor we de efficiëntie en prestaties van het systeem aanzienlijk konden verbeteren. Dit project illustreert onze capaciteit om complexe en veeleisende opdrachten tot een succesvol einde te brengen.

Exposant op beurs D2M Kortrijk expo

Op 27 en 28 maart 2024 waren wij aanwezig als exposant op de D2M beurs in de expo in Kortrijk. Onze stand trok veel belangstelling en gaf ons de gelegenheid om onze innovatieve vacuümpompen en onderdelen te presenteren aan een breed publiek van professionals uit de industrie. Dit evenement was een geweldige kans om onze nieuwste technologieën en oplossingen te demonstreren en waardevolle contacten te leggen.

Scanning van auto embleem

In opdracht van Mannès hebben wij een auto embleem gescand. Dit project vereiste uiterste precisie om het embleem tot in de kleinste details vast te leggen. Onze geavanceerde 3D-scanners leverden opnieuw uitzonderlijke resultaten, waarmee we de klant volledig tevreden konden stellen.